Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit üzere koyu renklere ortalık okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana yol binalmasını katkısızlar.

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı yahut kızıl kabilinden başka örtüsüz renklerle kontrast oluşturmadığı muhtevain odanın elan makro görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok ışıl olmayan derin renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi yapmak dâhilin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Gri duvar boyası tonları, doğruca kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk hakkında bir araştırı yapmış oldum.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız yerı geniş yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak derunin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Antrasit renge uyumlu renkler dâhilin sizlere süflidaki görselleri göndermek istedim. Antrasit griye amelî renkler için antrasit renk tonları yer alsa da bu renk ile biröte rengin eş bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıfamilyar.

Bu renk enikonu kullanışlı ve keyif sprey boya vericidir. Ilgi edilmesi gereken anrasit gökçe duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Yoğun renk tonları ile henüz zıt pastel yıldızlı renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit ve gri renklere mevla denk odası ekibinızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin soğuk ve nötr tesirini dengelemek dâhilin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere sahip mecra odası takımınızı tamamlarken nar çderuneği, bulutsuz mavi yahut turuncu kabilinden hamam ve canlı renkleri kaynak perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve rahat bir platform oluşturur. Bu kombinasyon aile sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir semt gösterilmesi istenilen antrasit renk tonları her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı serlıca sektörler şunlardır:

Antrasit rengiyle dar dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Albenili detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla geçim karınindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çızevcer.

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir atmosfer oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir sprey boya çekicilik sağlayıcı kombinasyonları ciğererir.

Parlaklığını uzun seneler boyunca bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl tasarımlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Minimalist bir estetik havası evetşatan yalınlık gir rengi var olan renklerle de kolay düzen gösterebiliyor.

Report this wiki page