En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz peyda gri duvar boyasıdır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da stabil ve yağız renklerde yeğleme ettik. Zir aş damı dolaplarımızda:

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri yahut bej kabil renkler yalın bir dünya oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve ince dekorasyon umumiyetle yumuşak renk paletleri ve tonlar ortada muvazene kurarak mekanın gamsız ve davetkar bir atmosfer sunmasını sağlar.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin için ülküsel bir yöntem. Antrasit gri maskülen biraz da çirkin ve kararlı bir esinti oluşturur. Bu rengi celi renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda okşayıcı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Balkı ve taalluk çeken bir gri tonu olan parlak gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Fil doğurgan rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Koz, meşe, çam üzere ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Kifayetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her daire beyninde yeterli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek için yeterince kurumalıdır.

İki rengin kontrastı, çok okkalı aksesuar değerlendirmek zorunda kalmadan kostak bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Antrparantez siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi dair daha şanslı olursunuz.

Kâmil bir antrasit uyumu henüz fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar goldfix beyaz ocaklık dolapları ve beyaz zehir taban ile dengelenmiş.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle nurlu zeminler ve kaplamalar ile yanında oldukça muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. çil çil parafin güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının ortak noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve dörtköşe hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. sprey boya Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sıkça ön plana çıhun beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Parafin ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile geçim sağlamlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla biryoğun farklı tarzda dekorasyona intibak sağlaması hasebiyle sıkça yeğleme edilir.

çağcıl yaşamı sürdürmenin antrasit gri dekorasyon en çok tercih edilen renkleri beyninde iz düz örtüsüz gri içi geniş bir ortam esenlıyor. Koridorlara uygulanan en dobra üç renk arasında zahir gri rengi bulunuyor. Har bir alım oluşturan peyda gri renk mekanlara enlilik ve derinlik tıkızyor.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page